Gluten- och mjölkfri pajdeg

PAJ

Idag gjorde vi paj hemma till middag med en galet bra pajdeg. Här kommer självklart receptet!

100 gram mjölkfritt margarin

3 dl glutenfri fin mjölmix (kan med fördel använda den med fiber i!)

1 ägg

salt

ca 0,5 dl kallt vatten

Blanda allt och bred ut i en pajform, den blir lite kladdig!

Förgrädda i ca 8 min på 225 grader innan du fyller den med valfri fyllning.

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s