Morotsbiffar med röda linser

morotsbiffar

Dagens middag blev morotsbiffar med råris, tzatsiki och spenat.

Jag brukar alltid blanda ut morot med kikärtor, men nu hade jag inte det hemma så jag provade med röda linser istället. Jag kan nästan säga att det blev ännu bättre!

för ca 15 biffar

4 medelstora morötter, ca 3 dl grovt riven

2 ägg

1 dl glutenfri mjölmix, potatismjöl funkar också

salt

svartpeppar

1 dl kokta röda linser

1 msk rapsolja

Rapsolja till stekning

Börja med att koka 1 dl röda linser. Riv morötterna grovt och blanda det med resten av ingredienserna. Mixa allt slätt och rör ner linserna när dem är klara. Smeten blir ganska lös, det är ingen fara!

Stek i stekpannan i rapsolja.

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s