Torskbiffar med dill & persilja

torskbiffar

Ett bra tips på vad man kan göra med frysta torskblock, det blir väldigt gott! Vi åt det med kokt potatis, skirat smör blandat med hackat ägg, riven pepparrot och gröna ärtor.

För ca 10 biffar:

400g torskfileér, fryst

1 ägg

2 msk potatismjöl

3 msk mellangrädde

salt

svartpeppar

1 tsk citronsaft

fryst dill och persilja efter smak

smör/margarin att steka i

Tina fiskblocket och skär i större bitar. Blanda i resten av ingredienserna och mixa till en slät smet och ställ in i kylen en stund innan du steker biffarna i smör eller margarin i stekpannan.

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s