Marinerade kronärtskockshjärtan

Kronärtskockor

Det har inte lagats så spännande mat här hemma de senaste dagarna, men här kommer ett tips på ett väldigt gott tillbehör med mycket smak!

1 burk kronärtskockshjärtan

1 dl olivolja

1 pressad vitlöksklyfta

saften från 1 citron

1 tsk persilja

svartpeppar

salt

Blanda alla ingredienserna och häll över kronärtskockshjärtana, låt stå i kylen över natten. Servera som tillbehör!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s