Glutenfria langos

langos

Ikväll har vi gjort glutenfria langos, det är lite pilligt men väl värt besväret!

Ca 10 bröd

2 små kokta potatisar

25g jäst

3 dl fingervarmt vatten

2 msk fiberhusk

ca 6-7 dl fin glutenfri mjölmix

1 tsk salt

1 ägg

Smula jästen i en bunke och häll över vattnet, tillsätt fiberhusk och låt svälla 10 min. Arbeta sedan in mjölmixen, saltet, potatisarna och ägget till en smidig deg. Låt jäsa under bakduk 30 min, kavla sedan ut kakor och fritera i rapsolja.

Vi åt våra med vitlökssmör, ost, räkor, rödlök, creme fraiche och stenbitsrom!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s