Parmesanpanerad kyckling

parmesanpanerad

Det här blev blev en riktig höjdare, kanske inte världens nyttigaste, men väldigt gott!

1 dl fint riven parmesan

0,5 dl glutenfritt ströbröd

salt

1 dl Glutenfri fin mjölmix

2 ägg

Börja med att riva parmesanen och blanda med ströbröd och salt.

Vänd kycklingfileérna i mjölmix, därefter i uppvispat ägg och sist parmesanblandningen.

Stek i margarin i stekpannan, låt eventuellt kycklingen gå klart i ugnen på ca 175 grader.

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s