Glutenfri morotsrulltårta

morotsrulltårta

Den här kakan är helt glutenfri och väldigt enkel att göra!

 3 ägg

2 dl strösocker

2 dl potatismjöl

2 tsk bakpulver

1 tsk malen mald ingefära

1 tsk mald kanel

1 msk stötta kardemummakärnor

1 dl finrivna morötter

Glasyr

100 gram phiadelphia

1,5 dl florsocker

100 gram smält, svalt smör

rivet citronskal från 1/2 citron

Vispa ägg och socker fluffigt, blanda ihop de torra ingredienserna och häll ner i äggsmeten, tillsätt till sist de rivna morötterna. Grädda 5-7 minuter i mitten av ugnen på 225 grader. Lossa kakan på ett annat bakplåtspapper medan den fortfarande är varm!

Blanda ihop glasyren och bred ut på på kakan när den svalnat och rulla ihop!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s