Sesamwok

Sesamwok

Detta åt vi igår till middag, kycklingwok med salladskål, rödlök och en sås på sweet chilisås, soja och sesamfrön! Vi åt med ris och en ingefärsyoghurt till, supergott!

Jag varken vägde eller mätte någonting, så här får man gå lite på känsla 🙂

Kycklinglårfilé

Rapsolja

1 rödlök

salladskål, jag tog ca 3/4 av ett stort kålhuvud

sweet chilisås, ca 1 dl

soja, ca 3 msk

sesamfrön

Turkisk yoghurt

Riven färsk ingefära

svartpeppar

salt

Börja med att steka kycklingen och tillsätt sedan löken och strimlad salladskål, häll över såsen och vips är det klart!

Ät med ris eller nudlar tillsammans med yoghurten!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s