Chevré Chaud

Chevre chaud

Det här är min variant av Chevre Chaud, jag äter det tillsammans med ugnsstekta rödbetor!

Bröd, ta valfritt! glutenfritt går också bra.

Margarin

Chevré

honung

Rödbetor, färdigkokta

Färsk timjan

Smörstek en skiva bröd och lägg chevré på, in i ugnen och gratinera ca 5-7 min på 200 grader.

Ringla över honung och toppa med färsk timjan, går bra med någon annan krydda också om man vill det!

Jag använde färdigkokta rödbetor och hade in dem i ugnen samtidigt som mackan gratinerades! Smidigt!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s