Frukost

hallongröt

Efter en morgonpromenad i solen gjorde jag idag en hallongröt med vanilj och ägg i, mättande och jättegod!

1 portion:

1 dl fiberberikade havregryn, funkar lika bra med ren havre!

2 dl vatten

1 krm salt

1 dl frysta hallon

vaniljpulver

1 tsk sötströ

1 ägg

Koka ihop gröten och rör i ägget i slutet, låt koka en stund till den tjocknar.

Jag åt med lite extra hallon på toppen och havremjölk!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s