Pasta med ruccolapesto

pestopasta

Dagens middag blev pasta med en ruccolapesto, tomater och vårlök!

Har inga exakta mått på peston, man får prova sig fram och smaka av.

Ruccolapesto

1 rejäl näve ruccola

ca 0,5 dl rapsolja, olivolja går bra om man gillar det.

0,5 dl pumpakärnor

ca 100 gram riven parmesanost

1 nypa salt

några droppar citronsaft

Mixa allt i en blender och blanda med pastan, vänd ner tomater och skivad vårlök!

Matilda

IMG_4565

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s