Rostad potatis med pamesan, persilja & citron

parmesanpotatis

Ett riktigt dundertips på en variant av ugnsrostad potatis!

Tvätta och skrubba små potatisar noga, lägg i en form med lite olivolja och havssalt. Sätt in i ugnen på 200 grader till de är mjuka.

Riv massor av parmesan, hacka bladpersilja och blanda med potatisen medan den fortfarande är varm. Pressa över lite citronsaft och smaka av med svartpeppar!

Kan tänka mig att det funkar väldigt bra till grillat, idag åt vi detta till kycklinglårfilé och en god sallad!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s