Glutenfri pasta med brynt salviasmör

Salviapasta

Ibland är det allra enklaste godast! Precis så är det med den här pastarätten, brynt smör med salvia och lite honung, körsbärstomater, mozzarella, salt och peppar! Voila!

50 gram smör

färsk salvia, ca 15 blad

1 tsk honung

körsbärstomater

1 mozzarellaost

salt

svartpeppar

Bryn smöret tillsammans med salvian i en stekpannan till det får en lätt kolasmak, tillsätt honungen. Blanda ihop smöret, halverade körsbärstomater, skivad mozarella med kokt spagetti. Salta och peppra efter smak!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s