Päron- och kardemummagröt

IMG_4670.JPG

Lite frukostinspiration såhär på morgonen. havregrynsgröt med rivet päron, vanilj, kardemumma och ägg.

Kanske inte världens roligaste gröt att titta på, men kombinationen är väldigt god. 🙂

Koka ihop en vanlig havregrynsgröt, riv ner ett helt päron, smaksätt med malen kardemumma, vaniljpulver och lite salt. Ta bort gröten lite från värmen och rör ner ett helt ägg, då blir gröten sådär härligt fluffig! 🙂

Matilda

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s