Morotsaioli

IMG_4742.JPG

Dagens recept blir en variant på aioli, men med morot i. Så god!

ca 60 gram kokt morot

3 äggulor

2 tsk senap, jag använde en grovkornig.

1 tsk äppelcidervinäger, eller annan ljus vinäger

ca 3 dl rapsolja

vitlök

salt

Börja med att koka moroten, låt svalna av.

Häll sedan allt utom oljan i en mixer och mixa. Tillsätt sedan oljan lite i taget, till du har fått den i önskad konsistens. Smaksätt med vitlök och salt!

Lycka till!

Matilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s