Persiljepesto

IMG_4744.JPG

Jag älskar att göra pesto på allt möjligt, idag blev det en pesto med persilja, solrosfrön, pumpakärnor och parmesan som bas.

Tillsammans med pasta, färsk stark korv, tomater och extra parmesan blev det kvällens middag!

Måtten är inte exakta, har försökt gett ett ungefär.

Bladpersilja, en rejäl bunt.

ca 0,5 dl olivolja

1 msk solroskärnor

1 msk pumpakärmor

ca 70 gram parmesan

1 vitlöksklyfta

saft och skal från 1/2 ekologisk citron

Mixa ihop allt och blanda med pasta, servera med valfria tillbehör!

Matilda

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s