Omelettwrap

IMG_4840.JPG

Lördagslunchen fick bli en kombination av gårdagen rester och det som fanns i kylskåpet, en omelettwrap fylld med gårdagens guacamole ihopmosad med lite gröna ärtor, chili och citron. kyckling,  alfa alfagroddar och bladspenat. Denna rätt är både mjölk- och glutenfri, om man som glutenintolerant klarar av havremjölk. Annars byt mot någon annan mjölk!

1 omelettwrap

2 ägg

1 msk havremjölk (annan vegetabilisk eller vanlig mjölk går också bra!)

1 tsk fiberhusk

1 krm salt

Blanda ihop allt och vispa ordentlig så att det inte finns några klumpar av fiberhusken kvar, stek i lite matfett på båda sidorna.

Fyllningen går ju att variera i all oändlighet, så ta det du tycker är gott! Bara fantasin som sätter stopp!

Ha en fantastisk Lördag! 😀

Matilda

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s